24-uurs zorg Aerdenhout

Bent u woonachtig in Aerdenhout of omgeving en heeft u door ziekte, revalidatie of andere geestelijke of lichamelijke ongemakken zowel overdag als ‘s nachts zorg nodig? Schakel dan de hoogstaande 24-uurs zorg van Zuster Jansen in. Wij leveren intensieve verzorging en verpleging aan huis, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Door deze intensieve zorg blijft opname in een zorginstelling in de meeste gevallen uit. U kunt thuis in uw vertrouwde omgeving de zorg ontvangen die u nodig heeft. U krijgt complete zorg met aandacht en respect. Als zorgvrager staan uw wensen en behoeftes te allen tijde centraal. Onze zorgverleners zijn ervaren en flexibel. Behalve zorg leveren zij ook ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, zoals samen de huisarts bezoeken of helpen met koken. We proberen zo uw dagelijkse routine zoveel mogelijk in stand te houden.

De vaste zorgteams van Zuster Jansen

Bij Zuster Jansen krijgt u altijd te maken met een vast team van maximaal vijf zorgverleners. Dat is een onderdeel van de kwaliteitszorg die wij leveren. Een vast zorgteam betekent dat u nooit geholpen wordt door voor u onbekende zorgverleners. U krijgt zo de mogelijkheid om een band op te bouwen met het vaste team en dit geeft een gevoel van veiligheid, comfort en vertrouwen.

Particuliere zorg op korte termijn

Heeft u op hele korte termijn 24-uurs zorg in Aerdenhout nodig? U kunt dan meteen op onze zorg rekenen. Bij Zuster Jansen kennen wij namelijk geen wachtlijsten. Op het moment dat u zorg nodig heeft, in welke vorm dan ook, staan wij voor u klaar. Op de website vindt u het complete zorgaanbod. U kunt dan meteen digitaal of per telefoon contact opnemen. Samen met een zorgcoördinator kunt u vervolgens een zorgplan opstellen op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Ook voor verdere vragen over de zorg die wij leveren kunt u bij deze coördinator terecht. Wij zijn u graag van dienst.

Lees meer bij Zuster Jansen
De service van Zuster Jansen was optimaal. Een absolute aanrader!
Mvr. ten Voorst tot Molenaar